CV Tuning

Werkzaamheden

  • Waterzijdig inregelen van radiatoren en vloerverwarming in bestaande bouw
  • Afstellen van cv-regelingen
  • Advies over aanpassen software van gebouw beheersystemen
  • Praktijktrainingen voor monteurs

Alles samen gaat het om CV-Optimaliseringstrajecten. Ze zijn relatief onbekend, en de kracht van deze aanpak is onderschat. Veel bedrijven kennen niet de noodzaak van het inregelen. Als wij dan uitgenodigd worden door de gebouwenbeheerder, ziet het bedrijf ons als een ongewenste pottenkijker. Dat is nergens voor nodig! Wij proberen altijd te bemiddelen. De bedoeling is altijd om een oplossing te bereiken, niet om de schuldige aan te wijzen. Gezamenlijk optrekken is de snelste weg, en geeft ook de beste resultaten.

Samenwerken met installatiebedrijven

CV Tuning is onafhankelijk, verkoopt geen producten en verricht ook geen installatietechnische werkzaamheden. We zijn dus geen concurrent!  
Steeds vaker regelen we ook samen in met een installatiebedrijf; soms zelfs in opdracht van. Het bedrijf vervangt dan defecte onderdelen of plaatst bijvoorbeeld een nieuwe regelaar of software, en wij regelen dan in. Vaak doen we dat ook nog samen met een monteur van het bedrijf.

Praktijktrainingen

CV Tuning geeft iedereen uitleg die daarom vraagt. Onze aanpak is neergelegd in verschillende trainingen. Alles is mogelijk; de enige voorwaarde is dat deelnemers altijd een praktijkopdracht vervullen (inregelen woning, kantoor, school of ander groot gebuw.

Kortom: wij werken graag samen met de installatiebedrijven!

 


Volgende pagina: Overzicht praktijktrainingen 2018-2019

Vorige pagina: Installatiebedrijven