CV Tuning

Wij regelen cv-installaties in van alle grote gebouwen, waaronder kantoren, scholen, universiteiten, wijkcentra, appartementencomplexen, kloosters. Dit resulteert in gas besparen en een beter binnenklimaat. Begin aan een verbetertraject via het Dossier Groot Gebouw, of laat een bestek opstellen.

Wij regelen cv-installaties in van alle grote gebouwen, waaronder kantoren, scholen, universiteiten, wijkcentra, appartementencomplexen, kloosters.
Dit resulteert in gas besparen en een beter binnenklimaat. Begin aan een verbetertraject via het Dossier Groot Gebouw, of laat een bestek opstellen.

Het Dossier Groot Gebouw

Maak zelf een inventarisatie van uw cv-installatie. Het kost wel wat tijd, maar daarna is er ook een stuk waarmee men beslissingen kan nemen. Het Dossier Groot Gebouw is het startpunt van een verbetertraject. Men geeft informatie door vragen te beantwoorden, foto's en documenten toe te voegen. Wij geven onze visie op de installatie, het besparingspotentieel en de kosten, als u de cv-installatie door ons laat inregelen. 

Een bestek laten opstellen

Wie geen Dossier Groot Gebouw wil of kan opstellen, kan ons een bestek laten opstellen.

Bekijk onze praktijkvoorbeelden. Tevreden na gedane werkzaamheden. De installaties in (o.a.) onderstaande gebouwen zijn ingeregeld door CV Tuning. De opdrachtgevers gaven toestemming voor opname in deze fotogalerij.