CV Tuning

Getuigenissen


“Alvorens aan het werk te gaan hebt U zeer terecht opgemerkt dat ik, gezien negatieve ervaringen uit het verleden met meerder installateurs, weinig vertrouwen in een goede afloop uitstraalde. Ik kan U verzekeren dat ik na Uw bezoek mijn mening volledig heb herzien. Onze installatie werkt nu tot volle tevredenheid.”.


"Ik zie de expertise en hoogst professionele methodische aanpak van CV Tuning als een perfecte manier om de CO2 uitstoot te verlagen. Wat past in onze vernieuwende groene samenleving."

"Het is nu eindelijk warm op de plekken in huis, keuken en kamer, waar het warm moet zijn!! Het werkt geweldig.....
Kortom:

Komt CV Tuning bij u in de hut, dan kan de gasmeter in de VUT!"


"Bedankt voor het prettige contact en ook voor het uitgebreide verslag.
Wij zijn bijzonder tevreden! Het comfort is stukken verhoogd, zowel in de woonkamer alsook in de badkamer. Zo warm en prettig is het nog niet geweest.
."

"Onze hartelijk dank voor uw uitermate vakkundig ingrijpen en op de juiste manier inregelen van het gecombineerde cv systeem in ons appartement!”


"Mijn complimenten. Het woord 'tuning' zit terecht in je bedrijfsnaam. De instabiliteit van de temperaturen in woon- en werkkamer is verdwenen. Ze blijven keurig netjes gelijk."
"
Volgens mij is het een vol seizoen nadat CV Tuning de veranderingen heeft aangebracht.
De kostenbesparing is volgens mij ca. € 100,= per maand!"


"Je hebt groots werk verricht.
Het is veel aangenamer in huis."


"Ik had jullie dus 5 jaar eerder moeten laten komen"

"Misschien nog leuk om te horen, maar sinds de tuning zitten we met een besparing van bijna 35% (gecorrigeerd met weersinvloeden, graaddagen e.d.) Daarnaast is het comfort geweldig geworden!"

"Een klein wondertje voltrok zich onlangs in ons huis: voor het eerst werd het overal gelijkmatig en lekker warm, en nog snel ook…!
.... nu functioneert de CV zoals ie nog nooit gefunctioneerd heeft...
Nu je ook de weersafhankelijke regeling vervangen hebt door een thermostatische, is de bediening veel eenvoudiger en logischer geworden. Hartstikke bedankt!"


"Na 1 week is het verschil in de slaapkamers aan de noordkant goed te merken (was na 2 dagen al merkbaar). Gewoon lekker behaaglijk en nog wel terwijl de zon aan de zuidkant voor een behoorlijke verwarming heeft gezorgd en het verschil tussen noord en zuid normaliter dan groot is. Qua comfort zijn we er dus behoorlijk op vooruit gegaan. Dank voor het inregelen en het inregelrapport.”"We zijn zeer tevreden en willen graag bijdragen aan een referentie voor CV Tuning."


"Ik heb vandaag het rapport in goede orde ontvangen.

Zowel de uitvoering als de rapportage achteraf zijn wat mij betreft dik in orde; ik ben ZEER tevreden en zal je zeker aanbevelen."

 

"Binnenklimaat is enorm verbeterd."


“...Ik zal je warm aanbevelen aan ieder die zijn CV wil laten instellen voor een goede warmteverdeling en die gas wil besparen..." PDF gehele getuigenis.


“Hartelijk dank aan Joep voor de interventie, het verschil in warmte en comfort was vanaf dag 1 merkbaar!”

"Wij hebben zo'n zes jaar geleden contact gehad. Je collega heeft Luuk destijds de cv-installatie van onze woning in Groningen ingeregeld. Met spectaculair resultaat: zo'n 40% besparing en eindelijk warm!"