CV Tuning


Werkzaamheden

CV-Optimaliseringstrajecten zijn relatief onbekend, al komt daar gelukkig verandering in. Inregelen (bijv. waterzijdig) in de bestaande bouw vereist kennis en ervaring en die is lang niet altijd aanwezig. Veel bedrijven kennen niet de noodzaak van het inregelen, en als wij dan uitgenodigd worden door de gebruiker, zijn we een ongewenste gast. Dat is nergens voor nodig!

Samenwerken met installatiebedrijven

CV Tuning is onafhankelijk, verkoopt geen producten en verricht ook geen installatietechnische werkzaamheden. Steeds vaker regelen we samen in met een installatiebedrijf; soms zelfs in opdracht van. Het bedrijf vervangt dan defecte onderdelen of plaatst bijvoorbeeld een nieuwe regelaar, en wij regelen dan in. 
Wanneer wij uitgenodigd worden door een klant, proberen we altijd te bemiddelen. De bedoeling om tot een oplossing te komen, niet om de schuldige aan te wijzen. Gezamenlijk optrekken is de snelste weg, en dat komt ookn steeds vaker voor.

Cursussen

CV Tuning doet geen concurrerend werk, geeft iedereen uitleg en probeert dus ook zoveel mogelijk samen te werken met de (huis)installateur.
Onze aanpak is neergelegd in verschillende cursussen. Alles is mogelijk; de enige voorwaarde is dat deelnemers altijd een praktijkopdracht vervullen.

Kortom: wij werken graag samen met de installatiebedrijven!