CV Tuning


Cursus inregelen huishoudelijke installatie

Steeds meer monteurs willen een huishoudelijke installaties in kunnen regelen. CV Tuning heeft daarvoor meerdere cursussen ontwikkeld. Altijd wordt het geleerde direct geoefend in de praktijk. Aan het einde heeft elke monteur een cv-installatie ingeregeld, meestal hun eigen huis. Die ervaring en kennis zijn ook direct toepasbaar in andere gebouwen, zelfs in de utiliteitsbouw.

Er zijn drie soorten trainingen/cursussen:

  • De monteurs komen van verschillende installatiebedrijven. Zij krijgen nascholing en brengen het geleerde direct in praktijk. Nodig is een adequaat instructielokaal. De monteurs zorgen zelf voor een huis waarin zij de cv-installatie gaan inregelen.
  • De monteurs komen van één of meerdere installatiebedrijven, en regelen gezamenlijk de gebouwen van één opdrachtgever in. Zo'n opdrachtgever is bijvoorbeeld een woningcorperatie. Zie monteurs woningcorporatie.
  • Een monteur volgt geheel zelfstandig een cursus, die we voornamelijk aanbieden via internet. Hij regelt de installatie van zijn eigen huis in. Het resultaat is nascholing en ervaring met het zelfstandig inregelen van een huishoudelijke installatie. Zie een cursus met hulp van internet.