CV Tuning


De mensen bij CV Tuning

Joep van de Ven is van oorsprong leraar natuurkunde en biologie, maar tussen 1983-2001 was hij een milieu-educatief medewerker. Milieu-educatie is belangrijk, maar mensen hebben ook een concreet handelingsperspectief nodig. Bewust maken alleen verandert geen gedrag.
Gelukkig kon hij met collega Luuk activiteiten ontwikkelen, die rechtstreeks milieurendement tot doel hadden, en waaruit CV Tuning opgericht werd.

Sinds 2007 is Marita Zwakenberg hier werkzaam. Officieel als administratief medewerkster, maar zij doet veel meer. Eigenlijk alles behalve het inregelwerk op locatie.
Natuur- en milieuzorg liggen haar na aan het hart. Ook via haar werk wil zij hier graag een steentje aan bijdragen. Zij heeft een deeltijdfunctie. Tot december 2014 was zij als office manager ook werkzaam bij het Milieu Educatie Centrum Nijmegen. Die werkzaamheden zijn helaas vanwege een faillisement gestopt.

Luuk Rietveld was ingenieur, begonnen bij OCE van de Grinten, waarna hij vanaf de midden tachtiger jaren bij meerdere installatiebedrijven gewerkt heeft. Ziekte maakte het in 2010 onmogelijk de samenwerking voort te zetten. Daarmee kwam aan een prachtige periode van 17 jaar samenwerking een einde. Tot ons grote verdriet is Luuk in juli 2012 overleden. Veel te jong.